U subotu, 17. veljače, RK Rudar Adria Oil je ostvario impresivnu pobjedu nad RK Ogulin rezultatom 32-28, u sklopu 10. kola 2. HRL Zapad.

Početak utakmice nije obećavao sjajne trenutke, no snaga i odlučnost Kovara došle su do izražaja u nastavku susreta. Momčad Rudar Adria Oila demonstrirala je svoju borbenost i posvećenost tijekom cijele utakmice. Iako su se suočili s izazovima u prvom dijelu, igrači su se pokazali kao pravi borci u drugom dijelu, pružajući lavovski napor kako bi osigurali važnu pobjedu.

Kod Kovara realizaciju su preuzeli najiskusniji. Lazar sa 10 pogodaka bio je prvi strijelac Rudara, pratio ga je Ratkajec sa 8. U redovima gostiju najviše se istaknuo igrač sa brojem 33, Filip Cipek, sa 17 zabijenih golova Kovarima.

Iako smo se suočili s teškoćama u prvom dijelu utakmice, bili smo sposobni preokrenuti situaciju i ostvariti važnu pobjedu rezultatom 32-28. Naša ekipa pokazala je iznimnu borbenost i karakter tijekom cijelog susreta. Svaki igrač dao je svoj maksimum na terenu, što je rezultiralo zasluženim trijumfom. No, također prepoznajem da uvijek ima prostora za poboljšanje i radujem se daljnjem radu i izazovima koje donosi buduće natjecanje.Hvala svima koji su nas podržavali u subotnjoj utakmici. ” izjavio je kapetan Ratkajec.

Hvala publici koja je došla podržati našu momčad u subotnjoj utakmici, vi ste naš 8. igrač.

Ova pobjeda nije samo rezultat uspješne igre, već i znak jedinstva i predanosti ekipe. Kovari sljedećeg vikenda odlaze na gostovanje u Buje.

Napišite komentar

Morate biti prijavljeni in da bi mogli slati komentare