Uzbudljiva utakmica se približava u 2. HRL Zapad, gdje će se susresti RK Buje i RK Rudar Adria Oil. Ova nadolazeća utakmica donosi zanimljiv okršaj između dvije različite ekipe koje se suočavaju s različitim izazovima. Naši Kovari sa 4 uzastopne pobjede izjednačili su se sa RK Mornar Dramalj-Crikvenica, dok RK Buje 53 dva mjesta niže.

RK Buje, vodeća ekipa na domaćem terenu, do sada je pokazala impresivne rezultate, s samo jednim porazom u svojoj evidenciji. Njihova sposobnost da dominiraju na svom terenu čini ih ozbiljnim protivnikom za svaku ekipu koja ih posjeti. Njihova odlučnost i želja za pobjedom pred svojom publikom čini ih izuzetno teškim protivnikom za svakog suparnika.

S druge strane, RK Rudar Adria Oil ulazi u ovu utakmicu s dobrim nizom od četiri uzastopne pobjede. Međutim, unatoč ovom pozitivnom nizu, ekipu Rudara muče ozljede koje su ih zadesile ove sezone. Matošević i Cassiol-Bugarin, ključni igrači na krilima, suočavaju se s težim ozljedama, dok, prvi pivot i ključni obrambeni igrač Lukšić nedavno je slomio nogu, što predstavlja dodatni izazov za ekipu.

 

Buje je nezgodna, domaćinska ekipa koja je doma svih pobjedila osim Senja i to visokom razlikom. To nam je upozorenje da od prve minute budemo spremni na težak zadarak koji je pred nama, s to je nastavak pozitivnog niza pobjeda koji traje vec 4 utakmice. Protiv Ogulina smo imali izvrsnih pola sata, ali i pola sata koji nisu bili baš na nivou i samo ako ponovimo dobru igru protiv Ogulina bodovi će ići za Labin. Dečki dobro rade, motovirani su i znaju koji nam je cilj u nedjelju.” izjavio je pomoćni trener Zupičić.

Napišite komentar

Morate biti prijavljeni in da bi mogli slati komentare