Igrači RK Rudar Adria Oil ove subote igraju utakmicu 13.kola 1.HRL jug protiv RK Opuzen. Opuzen se nalazi na na 9. mjestu tablice dok su naši kovari posljednji. Ova utakmica je od velike važnosti za cilj ekipe, a to je opstanak u ligi, bodovi moraju ostati doma, nema mjesta kalkulacijama i razmišljanjima.

Iako smo u posljednjoj utakmici u Omišu bili blizu pobjede, bilo je teško pobijediti Dugi Rat u gostima. Međutim, to nas nije obeshrabrilo – upravo suprotno, trenirali smo još jače i učvrstili našu igru. Spremni dočekujemo tešku domaću utakmicu protiv RK Opuzen, i sigurni smo da ćemo se boriti za svaki gol. Imamo puno poštovanja za naše protivnike, ali smo također svjesni da je ovo ključna utakmica za nas, jer su bodovi naša glavna briga. Pozivamo naše navijače da dođu podržati nas i da stvorimo atmosferu koja će nas motivirati da igramo svoju najbolju igru. Podrška naših Labinjanki i Labinjana nam je izuzetno važna, stoga se nadamo da ćete se pridružiti u borbi za jako bitne bodove koji  trebaju ostati doma.“ Izjavio je lijevo krilo Marin Dukić.

Utakmicu 13.kola Između RK Rudar Adria Oil i RK Opuzen možete pratiti ove subote 25.02. u dvorani SC Franko Mileta sa početkom u 20 sati, i ovim putem pozivamo sve naše navijače i ljubitelje rukometa da dođu i budu naš osmi igrač te poguraju ekipu u prijeko potrebnu pobjedu.

 

Napišite komentar

Morate biti prijavljeni in da bi mogli slati komentare