U ponedjeljak nakon sastanka sa igračima trener Dalibor Zupičić podnio je neopozivu ostavku na funkciji glavnog trenera seniorske momčadi RK Rudar Adria Oil.

“Nakon sastanka s igračima odlučio sam se na neopozivu ostavku na mjesto trenera jer sam uvidio da je napravljeno puno grešaka u komunikaciji, da dio ekipe ne prihvaća ili ne shvaća moje poteze i smatram da, ako trener nema podršku dijela ekipe, osobito starijih igrača, nema tamo što tražiti. Ekipa je na čvrstom 4. mjestu i želim svima puno sreće i uspjeha u daljnjem nastavku prvenstva.” izjavio je Dalibor Zupičić koji se stavio na raspolaganje radu Labinske škole rukometa koju je i napustio prihvaćanjem trenerske pozicije u seniorskoj momčadi.

Izvršni odbor kluba odlučio je kako će do kraja sezone seniorsku momčad voditi trenerski dvojac – Zdenko Batinić “Bečo” kao glavni trener i Goran Murselović kao pomoćni trener i trener golmana.

Uz vijest o odlasku glavnog trenera, klub je iznenadila i obavijest kapetana momčadi Nikole Kostića koji je na sastanku sa upravom kluba priopćio kako se nažalost privremeno povlači iz rukometa. “Razlog mog odlaska je isključivo poslovne prirode. Na žalost poslovne obaveze me sprječavaju da se u potpunosti posvetim rukometu i teška srca morao sam donijeti takvu odluku. Želim dečkima da uspješno privedu sezonu kraju i nadam se da ćemo se ponovno družiti na sportskim terenima” izjavio je Nikola Kostić za kojeg se iskreno nadamo kako je ova odluka samo privremena.

Napišite komentar

Morate biti prijavljeni in da bi mogli slati komentare