Rukometaši RK Rudar Adria Oil početkom tjedna započeli su s pripremama za nastavak sezone u 1. HRL Jug. Nastavak koji sasvim sigurno neće biti lak s obzirom da se kovari nalaze na posljednjem mjestu sa samo 5 osvojenih bodova u prvom djelu prvenstva. Start sezone je 18. veljače na vrlo teškom gostovanju u Omišu protiv uvijek neugodnog Hrvatskog Dragovoljca, bit će to ujedno i derbi začelja budući da se Dragovoljac nalazi na pretposljednjem mjestu sa samo jednim bodom više od kovara.

Okupljenim igračima i stručnom stožeru na čelu se Valterom Matoševićem obratio se u ime uprave kluba predsjednik Franković naglasivši kako je cilj kluba izboriti opstanak u ligi, “vjerujem kako ekipa nije zaboravila igrati rukomet te kako mogu izboriti opstanak u ligi, trenutno samo o tome moramo razmišljati, opstanak u ligi je cilj u drugom djelu sezone”.

Trener Matošević upoznao je ekipu sa planom i programom priprema te najavio pripremne utakmice u narednom periodu među kojima je i međunarodni turnir Labin Handball Cup koji će ugostiti velika rukometna imena poput PPD Zagreb, Celje Pivovarna Laško i Borac Banja Luka. Turnir će se održati 27. i 28 siječnja u SC Franko Mileta. Ostale utakmice planirat će se u periodu nakon turnira.

 

Napišite komentar

Morate biti prijavljeni in da bi mogli slati komentare