U Labinu se 27. i 28. siječnja održava Labin Handball Cup na kojem će uz domaćina RK Rudar Adria Oil sudjelovati renomirane ekipe poput RK PPD Zagreb, RK Celje Pivovarna Laško (SLO) i RK Borac Mtel (BiH). Već smo spominjali kako se radi o aktualnim prvacima svojih država stoga možemo očekivati jedan zanimljiv i atraktivan turnir. Lijepih rukometnih poteza zasigurno neće faliti te vas još jednom pozivamo da nam se pridržite na tribinama SC Franko Mileta i da svi zajedno uživamo u jednom pravom rukometnom spektaklu.

Raspored utakmica

Gledatelji će u petak 27.01. uživati u polufinalnim utakmicama s početkom u 18:00 i 20:15 sati. U prvoj utakmici i na otvaranju turnira snage će odmjeriti domaćin RK Rudar Adria Oil i gosti iz Slovenije, RK Celje Pivovarna Laško. U kasnijem terminu na teren izlaze RK PPD Zagreb i RK Borac Mtel iz Banja Luke.

Drugog dana, u subotu 28.01. u istim terminima odigrati će se utakmice za 3. mjesto i finale prvog Labin Handball Cupa. Kako to inače biva, prva na redu igrati će se utakmica za 3. mjesto dok će se finale igrati u večernjem terminu od 20:15 sati.

Kako do ulaznica po promotivnoj cijeni?

Organizatori turnira za vas su pripremili dnevne ulaznice po cijeni 10 € za jedan dan (petak ili subota), odnosno 15 € za oba dana turnira. Od utorka 17.01. ulaznice možete kupiti u caffe baru GAMP, dok na web stranici kluba www.rkrudar.hr možete napraviti rezervaciju. Za one istinske ljubitelje rukometa ulaznice se mogu kupiti po promotivnoj cijeni od 8 € za jednodnevnu, odnosno 12 € za dvodnevnu ulaznicu i to u periodu od utorka 17.01. do subote 21.01., stoga osigurajte svoju ulaznicu na vrijeme.

Svaka ulaznica, osim uzbudljivih utakmica, svakom gledatelju daje jednu dodatnu vrijednost. Svaka ulaznica sadrži kupon za nagradnu igru, a uzbudljive nagrade dijeliti će se na poluvremenu svake utakmice. Uz to svaka ulaznica sadrži i kod za popust pri kupnji u Valfresco direkt online trgovini.

Za kraj treba spomenuti kako će se subotnje utakmice prenositi na regionalnoj televiziji TV Nova. Svi oni koji neće biti u SC Franko Mileta moći će utakmicu finala pogledati istog dana u nešto kasnijem terminu dok će utakmica za 3. mjesto biti na rasporedu drugi dan. O točnoj satnici obavijestiti ćemo vas u narednim objavama.

 

 

Napišite komentar

Morate biti prijavljeni in da bi mogli slati komentare