Uzbudljiv početak Labin Handball Cupa donio je prvi dan natjecanja ispunjen vrhunskim rukometom i nezaboravnim trenucima na terenu Sportskog centra Franko Mileta. RK Zagreb je otvorio turnir s impresivnom pobjedom nad domaćinom, RK Rudar Adria Oil, demonstrirajući iznimnu rukometnu vještinu.

 

U prvom susretu, RK Zagreb je s lakoćom svladao domaćina rezultatom 46-21. Unatoč tome što su Zagrepčani igrali na 50% svojih mogućnosti, njihova kvaliteta je bila očita tijekom cijele utakmice. Timur Dibirov je zasluženo dobio priznanje za najboljeg pojedinca utakmice, dok je u redovima Rudara Adria Oil nagrada pripala Andreju Smolici.

Druga utakmica donijela nam je vrhunski okršaj između RK Izviđač Agram i RK Trimo Trebnje. Oba kluba su pružila iznimnu predstavu, s čvrstom obranom i atraktivnim napadom na europskom nivou. Ipak, pobjednički pečat stavio je RK Trimo Trebnje rezultatom 35-34, uzbudljivim završetkom koji je ostavio publiku bez daha.

Oduševljeni smo prvim danom turnira i želimo izraziti zahvalnost Labinjankama i Labinjanima i ostalim ljubiteljima rukometa na velikoj podršci koju su pružili našim Kovarima. S nestrpljenjem očekujemo nastavak natjecanja, uvjereni da nas čeka još mnogo uzbuđenja na terenu Labin Handball Cupa.

 

Napišite komentar

Morate biti prijavljeni in da bi mogli slati komentare