Završni dan Labin Handball Cupa by Dogma nekretnine obilježen je uzbuđenjem, vrhunskim rukometom i svečanim dodjelama priznanja. U sjeni uzbudljivih utakmica, održao se i okrugli stol pod imenom “Rukometne priče”, gdje su treneri RK Rudar Adria Oila, ŽRK Rudar, uzvanici te drugi ljubitelji rukometa, odradili konstruktivnu diskusiju na raznovrsna pitanja. Ovaj događaj omogućio je stjecanje znanja od velikana rukometa na našim prostorima, čime se dodatno obogatio program ovog prestižnog turnira.

U utakmici za 3. mjesto, RK Izviđač je s lakoćom svladao RK Rudar Adria Oil, dok je u Finalnoj utakmici RK Zagreb potvrdio svoju dominaciju i osvojio titulu najkvalitetnijeg rukometnog kluba turnira.

U utakmici za 3. mjesto, najbolji igrač u redovima Rudara izabran je Andrej Smolica, dok je kod Izviđača Petar Grbavac, ponio titulu najboljeg. U finalu Labin Handball Cupa, Miklavec Vid iz RK Trimo Trebnje dobio je priznanje za najkorisnijeg igrača, dok je kod Zagreba tu čast ponio Yoel Cuni Morales.Svi igrači nagrađeni su poklonima od strane sponzora Valamar Valfresco. Nakon podjele priznanja za odigrane utakmice, ekipe su se okupile na terenu, gdje su dodijeljene i zasebne nagrade.

Timur Dibirov proglašen je najboljim igračem turnira, dok je Skledar Alen ponio titulu najboljeg golmana. Legendarni hrvatski rukometaš Renato Sulić uručio je nagrade za ostvarene uspjehe.

Naša ekipa, RK Rudar Adria Oil, zauzela je 4. mjesto, a pehar im je uručila direktorica TZ Labin Rabac, Astrid Glavičić. RK Izviđač osvojio je 3. mjesto, a pehar im je uručio Sandi Sinožić, direktor Valamarove destinacije za Rabac. Drugo mjesto pripalo je RK Trimo Trebnje, a pehar je uručio direktor glavnog sponzora turnira,Dogma nekretnine, Branko Papeš . Ponovni osvajači turnira, RK Zagreb, primili su pehar iz ruku gradonačelnika grada Labina, Valtera Glavičića.

                     

 

                         

Svim sudionicima, navijačima i sponzorima zahvaljujemo na podršci u još jednom izdanju Labin Handball Cupa. Radujemo se ponovnom susretu sljedeće godine, obećavajući još bolje izdanje ovog prestižnog turnira.

Napišite komentar

Morate biti prijavljeni in da bi mogli slati komentare