Iako smo mislili da će rubrika dolazaka ostati prazna, osim naravno mladih snaga iz vlastitog pogona, kovari su se ipak pojačali sa dvojicom igrača koji su nekad nosili crno-zeleni dres.

Prvo ime je Karlo Štucin, dečko koji je prošao sve selekcije kluba da bi zatim zbog fakulteta preselio u Rijeku, te tamo nastavio igrati za MRK Kozalu. Posljednji put dres kovara obukao je u sezoni 2016/2017. Sada kada su prilike to dopustile odlučio se vratiti u domaće redove i sigurni smo da će svojim razornim udarcem i čvrstinom u obrani pomoći kovarima u nastavku sezone.

Karlo, dobrodošao doma!

Drugo ime u rubrici dolazaka je ni manje ni više miljenik labinske publike koji je od 2015. do 2019. nosio dres kovara, Đoni Bučaj.

Igrač koji je od prvog dana u ekipu unosio samo pozitivnu energiju ponovno se vraća u staro jato što nam je iznimno drago. Svojim pristupom igri i ekipi zasigurno će pomoći treneru Zupičiću u nastavku sezone.

Đoni Bučaj, ukoliko netko ne zna, igra na poziciji lijevog krila te su kovari, uz povratak Štucina, definitivno dobili na širini.

Đoni, dobrodošao natrag!

Napišite komentar

Morate biti prijavljeni in da bi mogli slati komentare