Pod vodstvom novog trenera Valtera Matoševića i uz nekoliko novih imena u igračkom kadru RK Rudar Adria Oil započeo je pripreme za novu sezonu u 1. HRL Jug. Uz trenera Matoševića stručni stožer seniorske momčadi činit će pomoćni trener Goran Murselović i nezaobilazni Zdenko Batinić BEČO. Ove godine angažiran je i trener za fizičku pripremu Sandro Gulja koji već duži niz godina surađuje s Matoševićem, i kako obojica kažu zadovoljni su dosadašnjom suradnjom koja je započela u Crikvenici a nastavila se u Zametu pa sada i u Labinu.

Okupljenim igračima obratili su se članovi uprave kluba Valner Franković, Renato Jelčić, Boris Milevoj i Patrik Franković.

“Već smo ranije najavili iskorak koji želimo ove sezone postići. Prošle sezone smo osvojili treće mjesto i želja je da se ove godine popnemo stepenicu više i otvoreno uđemo u borbu za Premijer ligu. Naravno, ne pita se samo nas, ali vjerujem da imamo dovoljno snage, znanja i iskustva da to ostvarimo. No, želja nam je da dobar rezultat bude plod teškog i ozbiljnog rada i jako nam je važno da i u tom pogledu napravimo pomak. Za kraj, odnosno početak nove sezone, svima želim puno sreće i dobrih igara i da nas ozljede i bolesti zaobiđu u širokom luku.” izjavio je predsjednik kluba Patrik Franković u obraćanju igračima.

Pred kovarima je 6 tjedana priprema, sezona počinje 01.10. kada u Labin dolaze gosti iz Dugog Rata, RK Hrvatski Dragovoljac. U sklopu priprema u planu su dva mini turnira u Buzetu i Bujama i još nekoliko pripremnih utakmica koje će stručni stožer dogovoriti u narednom periodu.

Što se tiče rasporeda već smo spomenuli kako kovari započinju sezonu 01.10. na domaćem terenu protiv RK Hrvatskog Dragovoljca. Raspored prvog djela sezone donosimo u nastavku:

 1. kolo / RK Rudar Adria Oil – RK Hrvatski Dragovoljac
 2. kolo / RK Dubrovnik – RK Rudar Adria Oil
 3. kolo / RK Rudar Adria Oil – RK Umag
 4. kolo / RK Ardiaei – RK Rudar Adria Oil
 5. kolo / RK Rudar Adria Oil – RK Zadar 1954
 6. kolo / RK Arena Pula – RK Rudar Adria Oil
 7. kolo / RK Rudar Adria Oil – RK Buzet
 8. kolo / RK Rudar Adria Oil – Rovinj
 9. kolo / RK BM 07 – RK Rudar Adria Oil
 10. kolo / RK Rudar Adria Oil – RK Karlovac
 11. kolo / MRK Kozala – RK Rudar Adria Oil

 

Napišite komentar

Morate biti prijavljeni in da bi mogli slati komentare