Rukometaši RK Rudar Adria Oil ovog su petka u sklopu priprema gostovali u Buzetu na 25. Memorijalnom rukometnom turniru Bojan Piutti uz domaćina RK Buzet i MRK Kozala iz Rijeke.

Turnir se odigrao po kružnom sistemu, svatko sa svakim, ali sa skraćenim vremenom 2×20 minuta, te je na kraju bodovno određen finalni plasman. U prvoj su utakmici domaćin RK Buzet i MRK Kozala odigrali neodlučeno 19:19. Nakon toga, na teren su izašli naši igrači i koji su u prvom susretu poraženi od domaćina rezultatom 20-17. Utakmica je do poluvremena bila neizvjesna, ali su u drugom dijelu domaći rukometaši ostvarili  prednost ponajviše zahvaljujući našim tehničkim greškama. U drugoj utakmici kovari su odigrali neodlučeno protiv sastava Kozale 21:21 i tako turnir završili na trećem mjestu.

Nisu to bile predstave za paćenje, ali s obzirom da smo na polovici priprema vjerujemo da ima još puno prostora za poboljšanje i napredak.

RK Rudar Adria Oil nije nastupio u punom sastavu, zbog ozljeda nema Antona Jelušića i novopridošlog Luke Matačića, zbog poslovnih obaveza nije bilo Karla Štucina, dok su zbog bolesti izostali i Luka Murselović, Aleks Kokot, kao i Gabrijel Vozila koji je izostao zbog privatnih obaveza.

Naglasimo i to, da je za najboljeg strijelca turnira proglašen Mario Ratkajec, dok je Liridon Zena izabran za najboljeg vratara. Titulu najboljeg igrača ponio je Leon Rusnjak iz RK Buzet.

Za kraj, zahvaljujemo se domaćinu na pozivu i lijepo organiziranom turniru i još jednom čestitamo svim nagrađenim ekipama i pojedincima.

 

RK Buzet (19) – (19) MRK Kozala

RK Buzet (20) – (17) RK Rudar Adria Oil

RK Rudar Adria Oil (21) – (21) MRK Kozala

Napišite komentar

Morate biti prijavljeni in da bi mogli slati komentare