U subotu je odigrano 12. kolo 1. HRL u kategoriji dječaka U17 u Rijeci na Kozali. Odigrano je ukupno 4 utakmice:
  • RK Rudar (23)(28) MRK Kozala
  • RK Arena Pula (17) – (22) HRK Karlovac
  • MRK Kozala (35)(32) RK Arena Pula
  • HRK Karlovac (25)(17) RK Rudar
Naša momčad poražena je u prvoj utakmici protiv MRK Kozale rezultatom 28-23, a u drugoj protiv Karlovca rezultatom 25-17. U obje utakmice kovari su na poluvrijeme išli s prednošću na svojoj strani međutim u jednoj i drugoj utakmici presudila je loša igra u drugom poluvremenu.
Protiv domaćina MRK Kozale na poluvremenu je bilo visokih 16-11. U nastavku neprepoznatljiva igra u redovima kovara koji do kraja utakmice postižu samo 7 golova dok s druge strane primaju 17. Domaćin je u 4 navrata napravio seriju 3-0 čime su vrlo brzo istopili i preuzeli rezultatsku prednost. U posljednjih 10 minuta utakmice ušlo se u potpunom egalu, u 41 minuti rezultat je 21-21, međutim nalet domaćina je bilo teško zaustaviti.
Zapisnik s utakmice RK Rudar Labin – MRK Kozala prenosimo u cijelosti.  
Kao što smo spomenuli, u drugoj utakmici ista priča. Kovari na poluvrijeme idu s prednošću 11-9, u nastavku zabijaju samo 6 golova i primaju 16. Kovari su doslovno doživjeli black-out od 30. do 40. minute kada Karlovčani rade seriju 7-0 i time praktički rješavaju pitanje pobjednika.
Zapisnik s utakmice HRK Karlovac – RK Rudar Labin prenosimo u cijelosti.
 BANOVIĆ “Poluvrijeme po utakmici je nedovoljno za osvajanje bodova. U obje utakmice smo odigrali odlično prvo poluvrijeme, međutim drugo poluvrijeme u jednoj i drugoj utakmici je bilo za zaborav. Razlog tome? U prvoj utakmici protiv Kozale definitivno je kriva loša izvedba, dok u drugoj utakmici opravdanje možemo naći nažalost i u ozljedama.”
U obje utakmice istaknuli se mladi Niko Franković sa golovima, 10 u prvoj i 8 u drugoj, te Luka Murselović sa obranama. Također treba istaknuti da su priliku dobili i članovi U15 ekipe, Dundara, Matošević, te Velagić.
Nadajmo se da će u narednom kolu biti kvalitetnija predstava. Kovarima predstoje još zaostale utakmice 6., 10. i 11. kola, odnosno ukupno 6 utakmica.

Comments (1)

  1. Naporan vikend za momčad U17 – Rukometni klub Rudar Labin

    […] U subotu 17.04. kovari u sklopu zaostalog 6. kola 1. HRL igraju dvije utakmice protiv MRK Kozale i HRK Karlovca u Domu sportova Mate Parlov u Puli. Zaostalo 6. kolo je repriza 12. kola koje se igralo prošlog vikenda kada su kovari poraženi u Rijeci na Kozali protiv obje momčadi. Pisali smo o tome, nakon odličnog prvog poluvremena desio se pad koncentracije i loša igra u drugom poluvremenu, što je i razlog porazu u obje utakmice. Više o utakmicama 12. kola možete pročitati ovdje. […]

Napišite komentar

Morate biti prijavljeni in da bi mogli slati komentare